Vertelman Tegelwerken

Diensten

Complete badkamer

Met 30 jaar ervaring heb ik mezelf verder opgeleid om een complete badkamer te kunnen zetten. Van stofarm slopen, loodgieters, bouwkundig, stukadoor en tegelwerk tot aan het afkitten van uw badkamer, ik kan alles voor je regelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over levering en of de planning wel uitkomt, daarnaast heb je niet onnodig veel mensen door je huis lopen en weet je precies waar je aan toe bent. Aan het eind van de werkzaamheden blijf je over met een vakkundig geplaatste badkamer die jarenlang mee gaat!

Klein herstel/-tegelwerk

Heb je ergens schade aan tegelwerk in je huis of wil je toch je keuken of wc opnieuw betegelen? Daarmee kan ik je helpen! Voor hol klinkende tegels hebben wij de oplossing, maar ook voor kit en voeg herstelwerkzaamheden kun je bij mij terecht.

Specifiek tegelwerk

Iedereen kent het klassieke schilderij aan de muur als eyecatcher in de kamer, maar ik maak het ook mogelijk om de eyecatcher de kamer zelf te maken. Door bijvoorbeeld mosaic op de vloer of muur te gebruiken kun je de kamer zelf in een echt kunstwerk veranderen. Maar ook door XXL tegels kun je een kamer compleet transformeren.

Wil jij een frisse look in je huis?

Neem dan direct contact met mij op